Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Το αφιερώνω σε όλες μου τις φίλες, τους ΜΙΚΡΟΥΣ μου ΑΓΓΕΛΟΥΣ...

7 σχόλια:

  1. Αφροδίτη μου, πόσο σε ευχαριστώ, για άλλη μια φορά! Τα λόγια σου, βάλσαμο της ψυχής μου, ανάσα της γραφής μου. Γράψε μου σε παρακαλώ και στο renrossi@gmail.com στο προσωπικό μου email. Φιλιά πολλά, φιλιά καρδιάς και σε περιμένω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τώρα βρήκα το μπλογκ σας και χάρηκα πολύ!! Εχω διαβάσει όλα τα βιβλία σας και είμαι φανατική αναγνώστριά σας!! Συγχαρητήρια γιατί τα βιβλία σας με συντροφεύουν και με συναρπάζουν!! Καλή συνέχεια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μάνια μου, σε ευχαριστώ τόσο για τα πολύτιμα για μένα λόγια σου! Μου δίνουν δύναμη, χαρά και κουράγιο να συνεχίσω να γράφω! Μπορείς να μου κάνεις κι αίτημα φιλίας στο Rena Rossi Zairi B αν χρησιμοποιείς Facebook για να τα λέμε καθημερινά. Πολλά φιλιά, η Ρένα σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αφροδίτη μου, περιμένοντας το μήνυμά σου στο προσωπικό μου email, κατάλαβα πως μέσα στη βιασύνη μου, το είχα γράψει λάθος. Μπορείς να μου γράψεις και πάλι στο renrossi@otenet.gr Σου ζητάω συγνώμη και σου στέλνω τα φιλιά μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αφροδίτη μου, Μικρέ μου Άγγελε! Μην νομίζεις πως σε ξέχασα, αλλά βρίσκομαι διακοπές και δεν έχω σύνδεση με το προσωπικό μου email. Αμέσως μόλις γυρίσω σπίτι, θα σου γράψω... Τα λόγια σου, μου χαρίζουν τη δύναμη που έχω τόσο ανάγκη, τώρα που γράφω τη συνέχεια των ΜΙΚΡΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ... Σου στέλνω τα φιλιά και την αγάπη μου! Να χαμογελάς κάθε μέρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κυρία Ρέναέχω διαβάσει τους μικρούς αγγέλους το λάτρεψα ,έκλαψα και ταξίδεψα .Μόλις τελείωσα το ΑΡΩΜΑ βανίλιας τι να πω καταπληκτικό ,δύσκολο πράγμα να ανακαλυψεις τον εαυτό σου .σας ευχαριστώ για τα υπέροχα βιβλίαπου με κάνουν να ταξιδεύω.να είστε πάντα καλά.Μάρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το βιβλίο σας Αστέρια στην άμμο είναι καταπληκτικό , συναρπαστικό και συγκινητικό. Νόμιζω πως ο ήρωας του βιβλίου είναι ο Ιάκωβος Στεργιου που σας έκανε να το εμπνευστητε. Αν δεν είναι αυτός ο ήρωας θα ήθελα πολύ να μου τον πείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή