Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012


Σήμερα ήταν μια τόσο γλυκιά μέρα για μένα! Υπέγραψα το συμβόλαιο του καινούργιου μου μυθιστορήματος που θα βρίσκεται κοντά σας, στις αρχές Μαΐου.  Τίτλος του: ΑΡΩΜΑ ΒΑΝΙΛΙΑΣ. Ανάμεσα στη δεύτερη ‘’οικογένειά’’ μου τις εκδόσεις Ψυχογιός, ένιωθα χαρούμενη, ήρεμη, ευτυχισμένη. Γιατί κάθε φορά που γράφω, ξέρω πως θα αγκαλιάσουν το βιβλίο μου, λες κι είναι μωρό. Θα το μεγαλώσουν και θα το θεριεύσουν στον κόρφο τους. Εύχομαι κι ελπίζω να ταξιδέψετε κι εσείς μέσα στο ΑΡΩΜΑ του βιβλίου, να το αγαπήσετε, να ενθουσιαστείτε!

12 σχόλια:

  1. Χαίρομαι που σου κάνω και το πρώτο σχόλιο!ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ!!!!!!!!!Η επιτυχία είναι εξασφαλισμένη,αφού συνεχίζεις με τον πιο ευχάριστο τρόπο,να εφαρμόζεις την δια βίου μάθηση σε μας,με σκοπό την καλλιέργεια της συναισθηματικής μας ευφυίας. Θα χαθούμε λοιπόν στο άρωμα βανίλιας, άρωμα απαλό, αγνό, οικείο!Σε φιλώ πολύ και αναμένουμε τον Μάιο!Να είσαι πάντα καλά με υγεία και γεμάτη αγάπη τη ψυχή σου.Γεωργία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Aρμονία μου, σε ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για τα πόλύτιμα για μένα λόγια σου! Μου χαρίζουν απέραντη χαρά, κουράγιο και δύναμη να συνεχίσω να γράφω! Εύχομαι το ΑΡΩΜΑ ΒΑΝΙΛΙΑΣ να σε μαγέψει... Φιλιά πολλά, φιλιά καρδιάς!

      Διαγραφή
  2. Καλοτάξιδο να είναι και αυτό σας το βιβλίο, ότι καλύτερο!!!! Φιλιά πολλά από την Κύπρο, Γιάννα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιάννα μου, πόσο πολύ σε ευχαριστώ για τις ευχές σου! Σου στέλνω τα φιλιά και την αγάπη μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σας εύχομαι από καρδιάς κάθε επιτυχία για το καινούργιο σας βιβλίο και ανυπομονησία να ταξιδέψω μαζί του. Τα βιβλία σας έχουνε βάλει τον πήχυ της συγγραφής πολύ ψηλά και ελπίζω να συνεχίσετε να μας εμψυχωνετε με τον ίδιο ρυθμό για πολλά χρόνια ακόμα. Ελπίζω κάποτε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας στη Κύπρο, προσωπικά θα το χαρώ παρά πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου, για τα πολύτιμα για μένα λόγια σας! Μου δίνουν δύναμη, κουράγιο κι απέραντη χαρά να συνεχίσω το ταξίδι της γραφής... Όσο για την Κύπρο, τη λατρεύω πραγματικά, τη θεωρώ και δικό μου νησί, έχω τόσους πολλούς φίλους και φίλες εκεί! Κάθε χρόνο έρχομαι κοντά σας, αμέσως μόλις κυκλοφορήσει σχεδόν κάθε καινούργιο μου μυθιστόρημα. Πάω Λευκωσία, Λεμεσό, Λάρνακα, πολλές φορές και Πάφο. Κάθε μου ταξίδι είναι βουτιά στην αγάπη και στις τρυφερές αγκαλιές... Φέτος ήρθα δυο φορές κοντά σας για εκδηλώσεις. Τον Μάιο και τον Οκτώβριο, πριν από λίγες ημέρες! Οπότε ελπίζω κι εύχομαι να τα πούμε και πάλι σύντομα. Φιλιά πολλά!

      Διαγραφή
  5. Καλοτάξιδο να είναι!! Με το καλό!!! Καλό Παρασκευοσαββατοκύριακο κ. Ρώσση!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δήμητρά μου, σε ευχαριστώ τόσο πολύ για τις ευχές σου! Χρόνια σου Πολλά, καλές γιορτές!

      Διαγραφή
  6. Κυρία Ρωσση τα θερμά μου συγχαρητήρια για την μέχρι τώρα πορεία σας. Κάθε βιβλίο σας πραγματικά με συγκλονίζει. Μια μικρή ερώτηση: μήπως αυτό το νέο βιβλίο σχετίζεται με την αλλη Βανίλια, την αγαπημένη μας Άρτεμη απ τους "μικρούς αγγελους"?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σας ευχαριστώ τόσο πολύ για τα πολύτιμα για μένα λόγια σας! Μου δίνουν δύναμη, κουράγιο κι απέραντη χαρά στο ταξίδι της γραφής... και ναι, το ΑΡΩΜΑ ΒΑΝΙΛΙΑΣ, σχετίζεται με την Άρτεμη από τους ΜΙΚΡΟΥΣ ΑΓΓΕΛΟΥΣ και συγκεκριμένα με τη μικρή Άρτεμη την κορούλα της... Είναι κατά κάποιον τρόπο η συνέχειά τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. κ. Ρώσση, όλα τα θέλω σας να πραγματοποιηθούν με την καινούργια χρονιά και η κάθε μέρα της να κυλά με υγεία και ευτυχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κ.Ρώσση Ζαΐρη πραγματικά ο τρόπος που γράφετε ειναι υπέροχος! Οι μικροί άγγελοι έχουν γίνει το αγαπημένο μου βιβλίο και σε λίγες μέρες θα αγοράσω το άρωμα βανίλιας που είμαι σίγουρη ότι θα ειναι φανταστικό.. Συγχαρητήρια για όλα σας τα βιβλία!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή