Τρίτη 2 Μαρτίου 2010

ΑΓΑΠΩ ΘΑ ΠΕΙ ΧΑΝΟΜΑΙ


ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ, Μάιος 2010
ΑΓΑΠΩ ΘΑ ΠΕΙ ΧΑΝΟΜΑΙ
Η Αλεξάνδρα, η Μαρίνα και η Ελίνα, μεγαλώνουν σε ένα αρχοντικό όπου βασιλεύει η αδιαφορία. Έχουν τα πάντα, τους λείπει το πιο βασικό: η αγάπη. Ακολουθούν το πεπρωμένο τους, ερωτεύονται με πάθος, χωρίζουν. Ταξιδεύουν παρέα με τα περιστέρια της καρδιάς τους στο απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου και στην Καλντέρα της Σαντορίνης, πετούν πάνω από τις πλατείες της Φλωρεντίας, χορεύουν με τον ήλιο της ερήμου, στη χλιδή των Αραβικών Εμιράτων, προσπαθούν με πείσμα να ανακαλύψουν τι θα πει "σ'' αγαπώ". Σε μια παράλληλη διαδρομή, παρών είναι και ο Δημήτρης, που σμίγει μυστικά με αλήθειες τραγικές, μπλεγμένος εν αγνοία του στον ίδιο οικογενειακό ιστό. Τέσσερις ήρωες που ερωτεύονται, πονάνε, χαίρονται, συγκρούονται, αναρωτιούνται ως πού μπορεί να φτάσει ένας άνθρωπος που αγαπάει. Ίσως και μέχρι το φόνο; Είναι ποτέ δυνατόν; Έχει άραγε όρια η αγάπη;

8 σχόλια:

  1. Καλώς την στην blogόσφαιρα! Καλώς την και στο σπιτικό των εκδόσεων Ψυχογιός...Σύντομα θ' ανακαλύψεις την ζεστή φιλοξενία του...
    Φιλιά πολλά και περιμένω με ανυπομονησία να διαβάσω το βιβλίο σου. Ο τίτλος ήδη με κέντρισε, έχει κάτι γλυκό και άγριο μαζί... Με το καλό!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λένα μου,

    Το μήνυμά σου ήταν η πρώτη, αλλά και η καλύτερη ευχή για μένα και το καινούριο μου μυθιστόρημα! Οι εκδόσεις Ψυχογιός είναι μια γλυκιά αγκαλιά για όλες μας!
    Σε ευχαριστώ και πάντα να ζεσταίνεις τις καρδιές των αναγνωστών σου!

    Ρένα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καινούριο βιβλίο???
    άψογα!!!!!

    γράφετε υτπέροχα!!!!!!! συγχαρητήρια!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σε ευχαριστώ πολύ, Ζαχαρούλα μου!
    Τα λόγια σου μοιάζουν με το όνομά σου. Είναι όλο ζάχαρη!

    Πολλά φιλιά σου,

    Ρένα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. γράφετε υτπέροχα!συγχαρητήρια!κ.Ρένα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. htan uperoxo biblio me sugkinise toso polu! me aggi3e kai me ekane ena mazi me tous protagonistes alla dn 3erw gt sto telos ithela na mathw kai alla ... tha upar3ei sunexeia tou bibliou... ?? euxaristw polu.. me agaph paraskeuh !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. kalhspera sas, exw diavasei 3 apo ta mithistorimata sas( agapw tha ph xanomai, kokkino korali kai toys mikroys ageloys) mporw na pw oti eiste mia apo tis agaphmenes moy sygrafis.
    diavazontas ta biblia taxidepsa se mageytika topia, se mirodies, se geyseis kai sthn rdosia toy aperantoy galazioy poy se sineparei.
    eyxomai panta na eiste toso dimioyrgikh kai na mas kanete na taxidevoyme .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή