Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΟΡΑΛΛΙ












Σήμερα, 6 Μαϊου, μια μέρα μετά τη γιορτή μου, λες και είναι το δώρο μου, κυκλοφορεί σε όλα τα βιβλιοπωλεία το ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΟΡΑΛΛΙ. Αφιερωμένο σε όλους εσάς, αφιερωμένο σε όσους δε σταματούν αναζητούν την αγάπη και την αλήθεια...

11 σχόλια:

  1. Περιμένω πως και πως να το διαβάσε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ!!!!!!ΜΑΣ ΕΚΑΝΕΣ ΝΑ ΣΕ ΑΓΑΠΗΣΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΠΟΛΥ!!!!!!ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ!!!!!!!ΕΙΣΑΙ Η ΡΕΝΑ ΜΑΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δημητρά μου, σε ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου! Χαίρομαι τόσο πολύ με τα λόγια σου. Μου δίνουν τη δύναμη που χρειάζομαι για να συνεχίσω να γράφω. Σου στέλνω όλη την αγάπη μου και μια αγκαλιά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ηθελα μια συντροφια στις διακοπες μου....
    δεν πιστευα,οταν το αγοραζα, οτι θα το λατρευα, οτι θα καθουμουν να σκεφτω κ να αναρωτηθω μεχρι που μπορω να φτασω εγω η ιδια για την αγαπη...... ευχαριστω!!!!!!!! συγχαρητηρια!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μάλλον θα πρέπει να σας ευχαριστήσω γιατι με βάλατε στην διαδικασία να σκεφτω,να προβληματιστω, να ονειρευτω...
    Υπέροχο βιβλίο που σου κρατάει το ενδιαφερον σε κάθε σελίδα..
    Ευχαριστώ
    Βασιλική

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ..βιβλιο που πρεπει να το διαβασουν ολοι..βιβλιο που επρεπε να το διαβασω νωριτερα στη ζωη μου.

    Σας ευχαριστω για τα συναισθηματα και τους προβληματισμους που μου δημιουργησε η αναγνωση του.

    Να ειστε καλα! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Tin perasmeni vdomada diavasa to agapw tha pei xanomai. Molis twra, teleiwda to kokkino korali. Sygkinithika, eklapsa, anastatwthika... Tosa polla synaisthimata pou mono i kyria Rena mborei na mas ta vgalei apo ta vivlia tis. Anamenw to epomeno!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Συγχαρητήρια!!!!!!!αν και άργησα λιγάκι διάβασα το αγαπώ θα πει χάνομαι και αμέσως μετά το κόκκινο κοράλλι.Δεν ήξερα ότι ήταν συνέχεια.Ενθουσιάστηκα,συγκινήθηκα,αγωνιούσα. Τόσα πολλά συναισθήματα. Σ'ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. δεν εχω λογια να περιγραψω ποσο πολυ μου αρεσε το κοκκινο κοραλλι!το διαβασα σε μια μερα ξενυχτησα ως τις 4 και χαθηκα στο βιβλιο!σε ευχαριστω ειχα χρονια να διαβασω κατι τοσο δυνατο!βασω λαρισα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πραγματικά υπέροχο!Κατά τη γνώμη μου,το καλύτερο βιβλίο σας μέχρι στιγμής.Μου άρεσε που θέτατε το δίλημμα ανάμεσα σε αλήθεια ή αγάπη και κατά πόσο μπορούν αυτά τα δύο να συνυπάρχουν.Και όπως στο βιβλίο,πιστεύω ότι αν η αγάπη είναι τόσο δυνατή και αληθινή μπορεί να υπερνικήσει όλους τους ιστούς των ψεμάτων.Περιμένω με αγωνία το επόμενο βήμα σας,καθώς το όνομα σας αποτελεί εγγύηση για μένα.Καλή συνέχεια στο έργο σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΠΛΑ ΥΠΕΡΟΧΟ. ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΣΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΩ ΚΑΙ ΤΟ Σ ΑΓΑΠΩ ΘΑ ΠΕΙ ΧΑΝΟΜΑΙ. ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΕ ΥΠΕΡΟΧΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΓΑΠΩ ΑΛΗΘΙΝΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΓΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΑ ΨΕΜΑΤΑ. ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΙς ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ Η ΤΟ ΣΥΝΑΝΤΑΜΕ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑΤΑ. ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΟΜΩΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΜΑΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑΚΛΥΖΕΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΥΓΓΡΑΦΙΚΟ ΣΑΣ ΒΗΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή